Instal·lacions comunitàries

Solucions Energètiques

per a comunitats

Consultoria Personalitzada

Abans de començar qualsevol projecte, ens submergim profundament a entendre les necessitats presents i futures de la comunitat. A mesura que evoluciona la vida de les persones, és crucial que les solucions energètiques s’adaptin. Ja sigui una nova instal·lació fotovoltaica, o la transició cap a l’aerotèrmia, som aquí per assessorar-te.

Educació i Formació

Volem que cada membre de la comunitat comprengui i tregui el màxim partit a les instal·lacions. Des d’introduccions al món de la fotovoltaica fins a sessions de formació detallades sobre sistemes individuals, la nostra missió és empoderar les persones amb el coneixement.

Integració de Punts de Recàrrega

A mesura que més persones opten per vehicles elèctrics, facilitem la integració de punts de recàrrega compatibles amb el sistema fotovoltaic. Associats amb marques de renom com Huawei, garantim una càrrega eficient i sostenible per a tothom.

Gestió de Subvencions i Finançament

En abordar projectes a gran escala, com ara les instal·lacions comunitàries, el finançament i les subvencions poden ser essencials. Ens ocupem de tot el tràmit burocràtic, des de demanar permisos fins a gestionar ajuts, perquè la comunitat es pugui beneficiar al màxim.

Manteniment i Monitorització

Amb un equip dedicat, garantim que les instal·lacions comunitàries operin a la màxima eficiència. A més a més, gràcies a les eines de monitorització, cada membre pot tenir una visió clara del rendiment energètic.

A Somsol, creiem a construir un futur més verd , junts.

Desplaça cap amunt
Ves al contingut