Qui som?

Somsol

sempre a l’avantguarda.

Amb més de 1000kWn instal·lats de llarg a llarg de la comunitat autònoma de Catalunya i una puntuació impecable de 5 estrelles a Google Somsol s’erigeix ​​com un referent al sector fotovoltaic, sempre a l’avantguarda i amb un ferm compromís cap a l’excel·lència i la satisfacció del client.

Somsol és una companyia amb una rica història de més de 16 anys al mercat de les instal·lacions fotovoltaiques. La nostra experiència va començar en l’àmbit de les instal·lacions fotovoltaiques aïllades i, amb el temps i els avenços tecnològics, hem evolucionat per oferir solucions d’autoconsum fotovoltaic assequibles per a l’usuari mitjà.

Compromesos amb la seguretat i qualitat.

A Somsol ens sentim orgullosos de la nostra atenció al client de primer nivell, garantint una atenció personalitzada sense intermediaris robòtics ni centraletes que dilatin l’espera. Cada projecte que emprenem és únic, i ens esforcem per maximitzar les especificacions i els desitjos del client.

A més, som reconeguts pel nostre compromís amb la seguretat i qualitat, evidenciat per les elevades certificacions de seguretat que posseeix el nostre personal, una característica que ens diferencia al sector. Així mateix, som col·laboradors oficials de marques líders com SunPower i Huawei , estant certificats per aquesta última com instal·ladors oficials.

Després de la instal·lació, el nostre compromís amb el client continua. Oferim un seguiment gratuït durant un mes per assegurar que tot funcioni a la perfecció, i brindem opcions de manteniment postinstal·lació, juntament amb assessorament sobre les millors companyies energètiques del moment.

Desplaça cap amunt
Skip to content