Què oferim?

Somsol, sempre

a l’avantguarda

Des del primer contacte, fem les coses de manera diferent. Volem entendre no només les teves necessitats actuals, sinó també els teus plans futurs. Penses en un cotxe elèctric o afegir una aerotèrmia en els propers anys? Dissenyem les nostres instal·lacions perquè puguin evolucionar amb tu.

Però això no és tot:

Consultoria Personalitzada

Més enllà d’oferir-te una instal·lació, t’introduïm al món de la fotovoltaica. Des de comprendre cada
component del teu nou sistema fins a desxifrar gràfiques de consum i producció a través de l’app del fabricant, estàs a
bones mans.

Punts de Recàrrega per a Vehicles Elèctrics

En col·laboració amb Huawei, garantim que el teu vehicle elèctric es carregui directament amb el sistema fotovoltaic, sense complicacions ni riscos per als teus equips.

Manteniment i Monitorització

Els nostres tècnics et visiten anualment ia més a més monitoritzen a distància el rendiment del teu sistema. Així, qualsevol anomalia, nosaltres us avisem!

Tràmits burocràtics i subvencions

Documents, registres, permisos? Ens encarreguem de tot. Fins i tot, us informem i gestionem l’obtenció de subvencions i bonificacions disponibles.

Finançament i Recompenses

A més d’oferir finançaments adaptats a les vostres necessitats, tenim un programa de referits que recompensa la vostra confiança en nosaltres.

Sempre al teu costat

No som dels que desapareixen una vegada acabada la feina. Teniu a la vostra disposició una línia telefònica, email i WhatsApp, garantint una resposta en menys de 24 hores.

Factures a 0€

Amb el nostre assessorament, podem garantir-te factures futures a 0€ durant uns quants mesos o fins i tot durant tot l’any, només digues-nos que desitges factures a 0€ i ens encarregarem de tot.

Somsol en números

Anys d’experiència
kWn Instal·lats
estrelles a Google

Tria Somsol i uneix-te a la revolució solar fotovoltaica , on cada projecte es viu com a únic i cada client és considerat part de la nostra gran família solar.

Desplaça cap amunt
Ves al contingut