Recàrrega de Vehicles Elèctrics amb Sistema Fotovoltaic

Potència La teva Estació

de Recàrrega amb el nostre sistema fotovoltaic

Integració amb Sistemes Fotovoltaics

Amb la nostra col·laboració directa amb Huawei, garantim una total compatibilitat entre els nostres sistemes de càrrega i les instal·lacions fotovoltaiques. Això permet aprofitar al màxim lenergia solar generada, optimitzant la càrrega dels vehicles elèctrics.

Solucions a Mesura

Cada client té necessitats específiques. Ja sigui sobre la base de la quantitat de punts de recàrrega, la velocitat de càrrega desitjada o la ubicació geogràfica, oferim solucions personalitzades que garanteixen una experiència de càrrega ininterrompuda.

Seguretat i Fiabilitat

La seguretat és la nostra prioritat. Les nostres instal·lacions compleixen les normatives i estàndards més estrictes, garantint una operació segura i fiable en tot moment.

Monitorització en Temps Reial

A través del nostre sistema de monitorització, els usuaris poden verificar l’estat de la càrrega, l’energia consumida i altres mètriques importants a temps real.

Manteniment i Monitorització

Oferim un complet servei postvenda. El nostre equip tècnic està disponible per resoldre qualsevol incidència, fer manteniments periòdics i assegurar la longevitat dels punts de recàrrega.

Compromís Mediambiental

Impulsar la mobilitat elèctrica és una de les nostres missions principals. Contribuir al descens de les emissions i fomentar un transport sostenible és part de la nostra visió d’un futur més verd.


Desplaça cap amunt
Skip to content